Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser mig

Du ser mig
genom det skal
jag gjort så tunt
ett flor som bäst
allt finns öppet
för den som vill
men flor är tjocka
svarta
sorgeflor
när ingen vill stanna
lyfta på dem
eller invänta vinden.




Fri vers av Lina Wester
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-15 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina Wester