Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Origami

 

 

en pappersfågel

knöglig

av flortunt ark

 

det bittra

salta

 

svider till

på tungan

 

vi ryggar tilbaka

stöter till

det lilla konstverket

 

som faller handlöst

mot mattan

 

vi stirrar blint

på svalan av rispapper

 

som bränns

i eftermiddagsvärmen

 

ingen räddar pappersfågeln

eller det

vi en gång byggde upp

med sobanudlar

och lördagsläsning

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 761 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-16 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower