Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid är du med

Utanför mitt fönster hör jag regnet börja dugga
mörkret lägger sig stadigt och stryper ljuset med sin skugga
Här inne finns bara

ensamheten
isoleringen
tystnaden...


Viljan att bryta igenom stålet
viljan att bryta igenom skalet
viljan att andas luft från utsidan
att andas in kärleken.

Tryggheten
Din doft i regnet.
Alltid är du med.




Fri vers av Mårten R
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-10-16 00:11



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En vacker dikt...framviskad...återhållen...längtande
2008-10-31

    karmen
den var fin.
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Mårten R
Mårten R