Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om avsked

 

orden

svider

mot min kind

 

studsar

mot bröstet

 

splittras

i prismor

över kakelplattorna

 

grässtråna böjer sig

skrämda av vindpusten

från dörren

 

rivs loss

från sin karm

när du

 

tar avsked

innan jag

hinner före

 




Fri vers av Plumflower
Läst 1176 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2007-10-16 00:12



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Ett utspottat farväl som river och sliter smärtsamt och friskt!
2008-01-16

    Cammo
Vackert och verkligen smärtsamt skrivet. Du skriver så målande och med verkligt liv
\"splittras

i prismor

över kakelplattorna\"
Så vackert att det gör ont
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower