Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min Micke


You are my everything




You are my reason for living,
You are the one of my dreams.
You are my only possession,
You are my everything



/Outis -07




Fri vers av Outis
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-16 13:54



Bookmark and Share


  Marvin
Hej min vän,


Satte och lyssnade lite på Milim eurovision. Vad tycker du?

Har någon lagt sina vingar och lyssnat på dina tankar?
2010-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Outis