Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trodde inte det skulle bli så svårt som det blev när du dog.


saknad

Jag trodde du var frisk men du fick åka till akuten.
Jag trodde gud hade glömt bort mig det var det du sa.
Men klart att han inte har gjort, du är det finaste han har!
Om änglar finns så är du en utav dom, vi alla kommer ses någon dag
men allt eftersom jag tänker på alla stunder jag tillbringat med dig.
Jag älskar dig min vän och jag saknar dig otroligt.
Ibland känner jag lukten av syrgas i luften,
du låg där i sängen du hade svårt att andas.
Jag kommer aldrig glömma dagen,
dagen då då flög till himmelriket.
Jag minns våran tid, jag minns våra dagar
men en sak minns jag mest; du är ängeln utan vingar.
Margit Jacksson gammelmormor, vila i frid.




Fri vers av eeck
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-16 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eeck
eeck

Senast publicerade
saknad
Gammelmormor.
* Se alla