Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmattad

Kan du inte säga mig
Vad ska man göra
När livet är såhär?

Utmattad
Trött av gråt
Trött på gråt
Allting snurrar..

Visst, jag har roligt
Jag kanske spelar lycklig
Men sen?

Förtvivlad
Vet inte vad
Vet inte hur
Runt runt runt..

Har ni nånsin tänkt på
Vad jag gör efteråt
När jag gått hem?

Sorg
Utstött av alla
Utstött av er
Utan att ni ser..

Jag gråter oftare
Än vad ni tror
Förstår ni det?

För jag är inte lycklig
Visst, vi har alla våra problem
Men jag har mina
Och era
Jag sörjer för båda

Utmattad
Trött av gråt
Trött på gråt
Allting snurrar..

Och sedan om igen.




Fri vers av Second
Läst 438 gånger
Publicerad 2007-10-16 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Second
Second