Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattångest framför spegeln

Jag ser min spegelbild i andra, och äcklas.
Jag finns i alla och alla finns i mig,
likt ett enormt hav av själar.
Men det jag hittar på insidan
är aldrig det jag söker.
Alla är vi ensamma, tillsammans.
Tills någon inte längre finns.
Den rädda varelse som stod framför mig
har fallit i dvala.
Ty livet är endast en vallfärd
till en fattig plats mellan himel och jord.





Övriga genrer av zickan
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-17 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zickan