Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andra sidan

När allt som håller mig vid liv är dödslängtan


är allt som håller mig från dig en solid mur

av hög förväntan


Men nu väntar jag inte

Vi ses på andra sidan!




Övriga genrer av zickan
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-11-20 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zickan