Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskling, börja andas igen 2

jag tänker inte bidra med syre mer
nu är det din tur
efter det här tappade jag andan


rädda oss eller kväv oss




Fri vers av MatildaFrisk
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-17 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MatildaFrisk