Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
long time no hitch-hajku


575

 

 

 

 

sex män skolades


i lek på allvar utav

 

 

otrogna hustrur




Bunden vers (Haiku) av wayward - taiga
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-07-24 01:47



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
747 - strangers in the night
2008-07-24

  mikael ejdemyr VIP
Att lära sig polyamori, och förära sina närmaste polyamori, kräver sina kvinnor och män.
2008-07-24

    Melona
Älskar titeln,

du är kaxig...och gött med sköna kvinns!
2008-07-24

  isidore
fyfan vad bra, ramlar ur gungstolen
2008-07-24

    ej medlem längre
575... det klingar så perfekt i mina öron, bara älskar det !
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga