Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kärleksförklaring


min dotter



... liten flicka med vuxen själ

... hon kom till oss för vi behövde henne ...

... tufft våga födas in i vår familj ...

... inte lätt ... mycket modigt ... mycket generöst ...

... hon ger värme - förståndiga ord - mera värme ...

... min allra bästa vän - min dotter ...





Övriga genrer av susanne melin
Läst 519 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-19 00:35



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Så mycket kärlek och värme .. till något som är en underbar gåva .. ett barn .. ett litet underverk!
2011-03-15

  Karl-Bo Lundstedt VIP
helt underbar....
som jag känner
för mina tre barn..
applåd
kb
2008-05-28

    Glock
Fint skrivet Sus.
Hoppas det e bra med Dig, AC, mira å Cripp. Daniel
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

susanne melin
susanne melin