Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januari

... det är januari
grått och isigt
halt vart man än går
mycket disigt
men snart är det vår...




Fri vers av susanne melin
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-26 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

susanne melin
susanne melin