Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2004.09.14. Trodde jag redan lagt ut den här för länge sen... men visst icke, så nu kommer den


Rastlösa Själar

De ville ha nåt mer
aldrig var de nöjda,
så de jagade kickar
hals över huvud.

Ständigt på jakt
efter sensationer,
att skaka om och fylla
otåliga själars
kroniska rastlöshet.

Men korta segrar måste
lida sitt nederlag,
då tillfredsställelsen
aldrig blir långvarig.

Hur svårt det är att fylla
bottenlösa kärl,
vet alltför väl
de som har försökt.




Fri vers av SerenitySearch
Läst 857 gånger
Publicerad 2005-04-28 14:55



Bookmark and Share


    carimba
talande text med underbar avslutningsvers...
2005-04-28

  Evelina
Här har vi ett klarspråk som jag både förstår och känner igen på sätt och vis.
Mycket bra skriven!
2005-04-28
  > Nästa text
< Föregående

SerenitySearch