Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina Clark Kent-glasögon

 

som en seriehjälte

tappar jag mina krafter

 

någon har lagt kryptonit

på mitt nattygsbord

 

jag drar huvan över ansiktet

mina Clark Kent glasögon

 

samma person

men ändå

en annan

 

jag susar upp

på vägen hem med tunnelbanan

svävar

över den sovande staden

 

drar in svala bloss

av nattlfyften

som om besvikelsen

över mig själv

 

vore en besegrad Joker

 




Fri vers av Plumflower
Läst 662 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-20 03:12



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Mhmmm, njuter, serietidningsfreak som jag är.
Låna glasögonen får man det? :)
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower