Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När

När alla ljus har släckts och allt är tyst

När mörkret långsamt smyger sig på

När allt som var varmt blir kallt

När allt kommer omkring är man egentligen helt ensam




Fri vers av MadeleineD
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-20 22:53



Bookmark and Share


  hero40 VIP
Vacker text med känsla!
2007-10-31

  sachie
Kankse känns det ensamt... men du är inte ensam.... ^_^... vacker text... känner igen det.
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

MadeleineD
MadeleineD