Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min kärlek

Lyckan för mig är att titta när du sover.
Lycka för mig är att beundra alla knäppa grejer du har för dig.
Lycka för mig är när du ler och tittar sådär busigt in i mina ögon.
Lycka för mig är när du retar mig så jag blir tokig.
Lycka för mig är att vakna när du håller om mig.
Lycka för mig är att lyssna när du berättar om dig och dina“damp“ vänner.
Lycka för mig är när du diskar.
Lycka för mig är när du skrattar så underbart till komedier.
Lycka för mig ÄR att få dina SMS UNDER dagen
Lycka för mig är att dela glass med dig

Lyckan för mig är………….. Att…………



bara få vara DIN.




Fri vers av studtsbollen
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-21 00:10



Bookmark and Share


  Snubblaraldrig
Denna dikten var riktigt mysig &fin! :)
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

studtsbollen
studtsbollen