Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig!

Det finns frågor utan svar
Det finns gitarrer utan strängar
Det finns tjejer utan killar
Alla är vi någon
Men utan den vi älskar
Är vi Ingen!




Fri vers av Niica
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-21 14:28



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så känns det- men vi är en hel värld- varenda en
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Niica