Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara upp och ner.

Jag tar mina ord och kastar dem på dig
Jag trollbinder dig med lyriken i sanningen

Jag trär en bindel runt ögonen och låter dig smaka
På sötman i mina läppar

Bindeln glider av och blickarna möts
Ännu några ord slinker ur våra munnar innan livet sakta sliter sig loss

Aggressionen väller upp och sanningen blir sakta till tomma ord
Tomma ord är allt jag hör när jag än en gång lämnar sanningen bakom mig
Och kliver in i ett virvlande rör

Där orden ingenting betyder
Ingenting, betyder allt




Fri vers av Niica
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-22 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niica