Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan skriver upp ditt liv på post-it-lappar

 

 

 

I en värld

där allt går på tickande visare

och tid är prasslande sedlar

 

undrar jag ibland

om tidlösa stunder

får plats

 

I en värld

av snabba fixar

och genmanipulation

 

undrar jag ibland

om naturliga känslor

kan överleva



Fri vers av Plumflower
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-22 02:25



Bookmark and Share


    Ling
Åh, du fångar in så många av mina tankar i den här. Vill att känslor ska vara äkta, verkliga. Känns som om meningen med livet inte får plats i denna världen.
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower