Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ros för att dö!

Jag har en blomma i min hand, den blommar för mig,
den blommar av min kärlek till den
Jag älskar att känna doften en doft som far genom min näsa
En doft som sätter sig i minnet

Jag sätter blomman mot hjärtat för att den ska höra mitt hjärtslag
Hjärtslag som slår för kärlek mellan oss

Jag har den hemma när jag ligger i ensam i sängen
Men jag älskade den för högt på jorden så den vissnar i min hand
Dens blad faller av och jag blir helt förtvivlad jag har tagit död
på någon som jag älskade så mycket.
Jag lägger mig ner och gråter jag gråter i flera dagar
Tillslut orkar jag inte gråta mer så jag tar satts och hoppar




Fri vers av Annnsi
Läst 275 gånger
Publicerad 2005-04-29 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annnsi
Annnsi