Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt


Död vän

Du skulle egentligen inte ha dött.
Det var jag som skulle dött istället.
Du förjänade inte att dö men jag gjorde det och det gör jag fortfarande.
Men du förstod aldrig att det inte var ditt öde att dö, att det var mitt.
Jag visste det hela tiden.




Fri vers av KentLiz
Läst 360 gånger
Publicerad 2005-04-29 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KentLiz
KentLiz