Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar du ? ?

Älskar du?























Jag har älskat och blivit sviken
Jag har fällt tårar
Jag har hoppats men blivit besviken
Jag har hört ord som sårar







men...







Jag har vågat chansa för att finna
Jag har gått stolta steg
Jag har satsat för att vinna
Jag är inte feg








Då mötte jag dig!

























Jag älskar!






























Fri vers av KLANG
Läst 867 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-22 22:28



Bookmark and Share


  som det kan gå
Fin text!
2010-01-16

  aol
jag gör
2010-01-16

    4-real
Jätte fint skrivet!
2009-06-11

  Agnes B* Lörinczi
Så fin text. Kan inte säga mycket mer än att: Jag älskar också!
Applåder!
2008-01-15

  J P
Vackert..
Grattis!!
2007-11-26

  Jiji80
Hej gumman!
En mkt stark dikt!! Tummen upp helt klart. Kort å gott, å rakt på sak!
Och ja, du är otroligt stark! glöm aldrig det!!

Kramis
2007-11-18

    ej medlem längre
Just den här sortens kärlekspoesi gillar jag...inte för sötsliskigt och rosenrött!
Bravo!
2007-10-22

  Just Emotions
så fint.. så hoppfullt!!!
gillar skarpt**
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

KLANG
KLANG