Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sover-vaknar

Sover, någon lyfter mig upp
tar med mig på en otrolig resa över berg och hav

Vaknar, någon sliter mig upp
drar med mig in i verkligheten, till mörker och elände.




Fri vers av Beautiful broken
Läst 368 gånger
Publicerad 2007-10-23 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beautiful broken