Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakumförpackad kärlek

Jag bär din lukt
i mitt hjärta

Jag hör din röst
i min själ

Jag känner din beröring
i min kropp

Jag ser ditt leende
i mitt sinne

Det vi har
Vakumförpackad kärlek
Den blir aldrig dålig
och smakar alltid
lika färskt och gott
som första bettet.

Jag älskar dig




Övriga genrer av tacksomfan
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-23 20:56



Bookmark and Share


    jennixo
naaaw (: fin!
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

tacksomfan
tacksomfan