Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller isär

Jag faller isär
Jag andas knappt

Med ett brustet hjärta
som fortfarande slår

Jag ser ditt ansikte
varje gång jag sluter mina ögon

Mina ögon söker efter mening,
söker efter liv

Jag klänger mig fast vid orden du sa
du sa att jag kommer må bra




Fri vers av tacksomfan
Läst 430 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-25 16:08



Bookmark and Share


    Sandrew
"Jag klänger mig fast vid orden du sa
du sa att jag kommer må bra"
OH, så himla sant och så himla rätt! Blev helt tung i hjärtat när jag läste det där.
2008-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Oftast läker tiden såren. Det blir emellertid ärr...
Desperationen lyser igenom.
Den har du lyckats fånga här.
2007-12-01

    ej medlem längre
man vet när det är känslor i orden.
detta får mig att tänka på alla människor som lämnat spår hos en, som aldrig försvinner, dom bara ligger där och skaver! skär längre in, och tillslut förblöder man! hursomhelst, så finns iallafall jag här, även fast jag kanske är lite knepig ibland! :)
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

tacksomfan
tacksomfan