Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smutsigt regn

 

Smusigt regn

faller

alltid snabbare 

 

Små plantor

vissnar

kramar sönder

sin blad

 

kraftfulla djur

har den känsligaste

huden

 

De största smällarna

dånar hårdast i ditt hjärta

men dör

 

så fort...




Fri vers av Plumflower
Läst 464 gånger
Publicerad 2007-10-23 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower