Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ville tala om för dig Zylfije,vad jag känner..


Om min känslor till dig från mig.

Jag älskar dig ......)
Du är en bra syster, jag är =) som har dig.
Förlåt att jag skrek på dig , men du skrek på mig osså..
Jag älskar dig endå, du får skrika på mig hur mycket du vill ändå
Glöm inte att jag älskar DIG du e min ängel ,tänk på mig osså..
Jag är utan mamma vad ska jag göra utan mamma,hon var min bästa vän nu är jag ensam i denna värld..
Jag är bara 12 år gammal,helt ensam jag saknar mamma och er syskon och dessutom min pappa som sitter i fängelset och på mig tänker.




Fri vers av shaneta
Läst 550 gånger
Publicerad 2005-04-30 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shaneta
shaneta