Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet <,3




jag vet att du finns
men jag vet inte var du finns
du var min men du är borta nu
du är borta från livet du har lämnat meej
jag vet att du finns men jag vet längre inte vart
i hjärtat finns du alltid men vid min sida finns du längre inte
jag kan längre inte hitta din hand, jag kan inte bara hålla dej i mina armar
Du är borta och jag ser bara alla vackra kort , det är allt jag har kvar, alla
minnen




Fri vers av shoffaengelen
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-10-25 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shoffaengelen
shoffaengelen