Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtroendet

Sent en kväll knackar himlen på min dörr.
Hon håller det gråtande mörkret i sin hand.
Ber om att få komma in....utelåsta............

Jag stänger dörren under ett kallt \"nej\", upptagen av mina invanda rutiner och fasta övertygelser.

Ser inte, vet inte,

att himlen,
där och då, förlorade sina stjärnor.

Och att mörkret skulle ta över solen i många, många år............




Fri vers av Damm
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-26 00:36



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Helt ljuvlig dikt.
Du målar med ord- det är skickligt
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Damm

Mina favoriter
Bortom människans fasad