Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

almost dead now

almost dead now
banging my head now
come over and please me
or this is the last you see of me

sucking my thumb now
cause your not around now




Fri vers av prinzessin primitive
Läst 472 gånger
Publicerad 2005-05-01 15:32



Bookmark and Share


  Spoon-Janne
I'm alive and not around....
2005-05-28
  > Nästa text
< Föregående

prinzessin primitive
prinzessin primitive