Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattgryning.

Sommar i svart.
Skalor i rött.
Vi står nakna,
fallna,
och tiden
hörs ej
mer.




Fri vers av explosionsinthesky
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-26 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

explosionsinthesky