Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudet utav tystnad.

ibland är tystnaden min bästa vän,
jag älskar ljudet utav ingenting.
speciellt på natten när gatorna gått hem
och regnet åker rymdraket.
solen går ner som en ridå,
föreställningen är över,
mörkret knackar på.
varför tar himmelen aldrig slut
när allting annat gör det?




Fri vers av explosionsinthesky
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-19 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

explosionsinthesky