Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November

kommer med hastighet
och december bryter mig itu

Lucia, du kommer inte med frid
du kommer med besvikelse

förknippas med mörka tider
men då, just då var det så ljust

Så brinnande hett
att tiden har gått med mig

var det så länge sen
vart skall den här vägen gå

ett år
blir lätt två

o vart står jag då...




Fri vers av Sparven
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-27 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven