Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kupa 54


LÄNGTAN TILL DIG

En snabb blick från dig,
gick som en stöt i Mig... en stöt som fortfarande känns!!
Från den stunden ville jag vara Din så ofta det gick...

Vi möttes på fel tidpunkt och fel period i ditt liv...
men Vi ville göra något av våra starka känslor...
Så vi försökte!!

Vi skapade något fint under en lång tid...
En lång tid med längtan och förtvivlat hopp.

-Skulle Vi få lära känna varandra, eller var det hopplöst?
-Skulle Vi få utforska varandras nakna kroppar med våra händer?
-Skulle det bli Vi någon gång eller blev det bara en kort flirt?

Jag levde dag för dag i min trygga vardag...
Du kämpade med dina käslor med ett ben på varsin sida...
Jag väntade i tysthet och saknad...

Jag hade en längtan att bli älskad...älskad av dig.
Den snabba blicken har förändrat mig totalt...och
nu kan jag se in i den djupt och säga -Jag älskar dig!




Övriga genrer av billan
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-28 11:12



Bookmark and Share


  LoVeR-PoWeR
Underbart! :D
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

billan
billan