Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natalie 9 år


MIN STÖRSTA KÄRLEK

Jag har vart kär i en kille länge,
Fast jag har inte vågat säga det.

Jag har vart för feg för att våga erkänna.
Men en dag så merker jag att han är kär i mig.

Sen blev vi ett par.

Det kändes jätte konstigt.
Han är allt för mig,
och jag älskar han.

Jag blev helt varm i kroppen,
jag älskar han så mycket så
jag inte kan förklara hur mycket.


Jag hoppas han älskar mig lika mycket som jag älskar han.
Han är verkligen min största kärlek.

Jag kommer aldrig sluta älska han.




Fri vers (Fri form) av billan
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-20 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

billan
billan