Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad försvann?

Vill tappa minnet..
Vill sakna empati...
Vill inte veta vad saknad är..

Vill skapa nytt minne..
Vill börja känna medkänsla..
Vill ha någon att sakna med glädje..

Vad fan vill jag???

Hoppa eller Hoppas??






Fri vers av billan
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-07 03:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

billan
billan