Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar jag kunde ignorera kärleken


Kärleken viskar mitt namn och du tar min hand
så brukade det vara


Kärleken andas på min hals och du drar mig tätt intill dig
så brukade det kännas

Nu viskar kärleken andra ord än vad jag är van
en främmling


Nu andas kärleken i en annan stad, där du bor
andningen sker inte vid min hals


Allt är så nytt, jobbigt och hopplöst....



vackert?




Fri vers av Novemberflickan
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-27 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novemberflickan
Novemberflickan