Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Päron-Mer och äppelmos

 

Där

flyger livet

i långa cirklar

 

Jag står fascinerad

betraktar

dess ograciösa vingslag




Fri vers av Plumflower
Läst 451 gånger
Publicerad 2007-10-28 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower