Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
T.o.m jag kan skriva geek-romantik...


Do you want to save before you quit this program?

 

Ctrl - D

för syrliga minnen

som inte gör

något annat än stör

 

Ctrl - C

för underbara vänner

som låter timmarna

sippra förbi 

 

Ctrl - V

för goda förebilder

som matar mig

med kreativitet

 

Ctrl - S

för de mandelformade ögonen

och tjejen

de hör till




Fri vers av Plumflower
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-28 12:56



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
kommandon som blir poesi - finurligt.
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower