Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeln behöver sin mamma hela livet, även som vuxen



När jag inte kan nå himlen, bär du mig på dina axlar.
När jag inte vågar ta ett steg ut i verkligheten, tar du min han och säger
jag älskar dig.


Jag når himlen, med hjälp av dig
Jag vågar ta steget ut i verkligheten, med dina ord i huvudet.




men hur ska jag överleva?




Fri vers av Novemberflickan
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-28 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novemberflickan
Novemberflickan