Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet som är tvunget

Vi ska mötas
det är tvunget

men

mina ord kommer
att fara som
fjäderlätta maskrosfröer
i vindens virvlar
kastas hit och dit
inte få slå rot
och bli till betydelse

dina ord blir
som blytyngder
på en metrev
som sänker
min känsla
ner
i mörkaste djup

funderar

varför




Fri vers av Maria Malm
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-29 09:35



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja en skildring ur verkliga livet som vi stöter på i olika sammanhang.
bra beskrivet
2007-10-29

  -Ulla Tilemo- VIP
Är det kanske den vanliga visan \"manligt-kvinnligt\" som spökar.
2007-10-29

  charlotte hedendahl
Bra och välskriven!
2007-10-29

  Lasseman VIP
Ja fy bubblan! var precis på ett jobbigt personalmöte! dom vill man inte gå på!..
2007-10-29

  KonstigaKatter
Oj, tänker på hur vi individer är \"utrustade\" från början och vidare utveckling, särskilt genom inställning mot andra samt sig själv. Gillar texten, dess fjäderlätt uttryck och dess vikt som med spänning landar:)
2007-10-29

  Maria Zena Viklund
underbart skrivet!!

mina ord kommer
att fara som
fjäderlätta maskrosfröer
i vindens virvlar
kastas hit och dit
inte få slå rot
och bli till betydelse
2007-10-29

  Jer
Låtar som en bra beskivning på...
lönesamtal. Välskriven!
2007-10-29

  Rosmarin
Häftiga liknelser och metaforer!

Ska gå på ett jättejobbigt möte idag. Det känns som det ska bli ungefär så där. :-( Fast det behöver det inte bli...kanske :-/
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm