Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fan va gött d e att sova


Den onde filosofen

Jag är en själavandrande dvärg
Med lockar av gyllene färg

Jag är en passionerad dans
Omringad av fagra kvinnor i trans

Jag är en silvrig örn
En sång i dina läppars hörn

Jag är en flyende lans
Ett ögonblick en lyckas chans

Jag är en gud bland myror
En speleman med magiska lyror

Jag är draken Kharn
Fräser fräter äter barn

Jag är Påvens likmask
Som en ondskans hand och dess Pandoras ask

Men dock är jag dvärgen Myyr
En ensam filosof på Tidrandens fyr.




Fri vers av Alexander VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2005-05-02 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander
Alexander VIP