Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsonanterna är de vakkraste bokstäverna. De ger de skönaste ljuden. Tankar är bara mentala fenomen. men så även njutning. SLÄPP s a r g e n!


Jag önskar dig ditt liv

Du.

 

..ett varumärke

att vårda

ditt liv
en intervju
en policy att följa blint
att ta avsteg ifrån
i stunder av



bättre lycka


   odlar du kontakter
varje relation är

publik


klädd i ömma ord
leende

räknar du
snickrar du

gediget efter ritning

men tror dig sorgset veta
att kärleken är bräcklig

oberäknelig omätbar omåttlig

och sorgset vet jag. 

en vacker dag

står ditt bygge färdigt
en tät palissad


runt precis hela ön.


jag önskar dig en tromb




Fri vers av Frank Flyktig
Läst 338 gånger
Publicerad 2007-10-30 16:22



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
spännande dikt som jag läste flera gånger.
Du har hittat en fin rytm - dikten liksom flyter fram
2007-10-30

  Frökenfanny
Vackert! blir rörd.
2007-10-30

  Frank Flyktig
Fint Frank. Fiffigt färre.
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Frank Flyktig
Frank Flyktig