Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB1 027 Initialt










Det värsta
med kunskapens äpple
är att det inte hjälper
att bita i det

jag måste sitta och vänta
under ett träd
på att få det i huvudet




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 2763 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2007-10-30 16:31



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
adam bet i det och fick kunskapen om världen.
2013-04-16

  filharmoniker
Vilken munter en! Det är en ren konst att på ditt sätt lyckas blanda ett genomtänkt budskap och ett roande skrivsätt.
2011-10-30

    L e e
du har så många bra texter! och den här- obeskrivligt kul.
2010-09-05

    FinnRaggarn
Det här är Överklass .
2009-02-21

    sanonym
haha gött
2008-01-13

  Connie
Jag gillar din humor! Människan är kanske inte skapt för att klättra i kunskapens träd?
2007-11-17

  Dessie 35
Den var bra och sann.
2007-11-06

  Gunwale VIP
Så är det (k)nokk i världen!
2007-11-05

  Lena Renman
*Ler*

Lena
2007-10-31

    Elina Möller
*asflabb*. Den här skriver jag ut och nålar upp på väggen!
2007-10-30

  coffe
humoristisk och bitig sjönhet..stark..c
2007-10-30

  thyra
Skrattar gott :)
2007-10-30

  Ronny Berk
fallfrukt eller pallfrukt... det är frågan...säkerligen krävs kunskap inför det rättvisande svaret...
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP