Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge allt?

Allt ge allt man har,
är det samma sak
Som att ge allt man har kvar?
Som att ge en skeppsbruten ett vrak..


Att ge allt man kan
är det samma grej
Som att ge en hjälpande hand?
Som att ge någon kartan intill sig..




Fri vers av Darknesses
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-30 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Darknesses