Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hämndlystan

Jag bländas

av spegelbilden

som reflekteras

i dina döda ögon

 

Känner ingen kärlek

utan hämndlystan

jag vill vräka ut

över din gråa rock

 

Det gnager

på mina armbågar

medan jag låtsas

famla i mörkret

 

ju kallare du blir

desto mer vill jag gräva

försöka finna en själ där inne

 

för att ersätta en annan

som gled mig ur händerna

för länge sedan

 

 

 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 769 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-31 01:26



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Besk överföring, sparka katten för chefen var taskig, ah fan dålig jämförelse, klappar händer här!
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower