Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig en injektion av behagliga tankar

 

 

 

ge mig en injektion

av behagliga tankar

istället för att jag börjar

dissikera mina egna

 

ge mig en lycka

att klubba ihjäl

dysterheten med

 

nyp mig hårt

för jag vill så gärna tro

att jag drömmer

 

jag blir lyckligare

av algtabletter

och kinesisk handkräm

 

än jag någonsin kan bli

av dem 

 

 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 713 gånger
Publicerad 2007-10-31 01:36



Bookmark and Share


  Darkness
Ja vi behöver nog alla lite var å en, en injektion av trevligheter =)
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower