Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländad av tomhet

Jag håller hårt i bokens sträva pärm

Vågar inte öppna och läsa ovisshetens drömska formuleringar

Tankarna hetsar mig i ett försök till uppror

Jag stirrar ut i intet och ser inget utom den knottriga väggytan

Där brukade min fantasi måla stora tavlor av små önskningar




Fri vers av Plumflower
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-31 17:04



Bookmark and Share


    EMITSTI
Många tankar, önskningar och stress! Hur gick det sen?
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower