Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannat singel

 

förbannat singel

i ensamhetens skugga

skriker jag solo

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 527 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-31 21:21



Bookmark and Share


    Pirkko Perkele
snygg!
2007-12-03

  David Eeee
hög så kallad igenkännighetsfaktor...;)
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP